Välj en sida

Målerifirma

Premium Måleri – en målerifirma

Premium Måleri är en målerifirma som utför allt inom måleri. Vi vänder vi oss bland annat till privatpersoner i Storstockholm.

Till oss kan du vända dig för att få hjälp med målning av hus, garage, lägenheter och övriga fastigheter. Vi erbjuder målning invändigt såväl som utvändigt, fönster, väggar och även snickerimålning. Utöver det arbetar vi även med tapetsering och fototapeter. Kolla gärna in vad vi har gjort i vårt galleri.

Personligt Engagemang

Målerifirman drivs och ägs av Tomas Nilsson som grundade Premium Måleri 2010, innan dess hade han arbetat 30 år i måleribranschen. Med tanke på att vi är ett litet företag lever vi och drivs av nöjda och återkommande kunder samt via rekommendationer. Sedan start har vi satsat på noggrannhet, god service och kvalitetshantverk.

Nöjda kunder

Som företag är vi medlemmar i branschorganisationen Måleriföretagen i Sverige. Vi har en ansvarsförsäkring hos Solid och vi är även godkända för F-skatt. 

För oss är det viktigt att skapa en trygg miljö för våra kunder, därmed har vi en nöjd-kund-garanti genom Måleriföretagen. Den ger två års garanti på alla våra utförda arbeten, även opartisk besiktning.

Våra år i branschen

Med våra år i branschen har vi etablerat ett brett bontaktnät, vårt kontaktnät involverar många yrkesgrupper såsom bland annat el, VVS och snickeri med flera. 

När det kommer till våra måleriarbeten använder vi oss bara av proffsprodukter. På så sätt kan vi upprätthålla kvalité samt minimera underhållsbehovet från bland annat Färgscalan (före detta Liwa Färg), Alcro och Sigma. 

Kontakta oss

Välkomna att kontakta Tomas Nilsson på 073 640 41 09 eller info@premiummaleri.se för frågor och besök för kostnadsfri offert. Goda referenser kan lämnas vid förfrågan. Läs mer om företaget från en artikel skrivet av Enterprise Magazine, klicka här.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Premium Måleri Tyresö

www.premiummaleri.se

Godkänd för F-Skatt

Sleipnervägen 1
135 47 Tyresö
Stockholms län

Tomas Nilsson

073 640 41 09

info@premiummaleri.se